Apres-ski chalet is modified to create a winter wonderland

June 8 2024 - 3:30am
Unusable space was transformed to create a warm and relaxing home, where the chalet's owners can relax after a day on the slopes. Pictures by Tess Kelly
Unusable space was transformed to create a warm and relaxing home, where the chalet's owners can relax after a day on the slopes. Pictures by Tess Kelly

When the roof on this 35 square metre ski villa in Mount Buller was upgraded, it created a new second floor attic with a window that filled the space with northern light. The owners engaged Tsai Design to design the attic and access stair, and it was here the team spotted an opportunity to dramatically improve the entire villa and après-ski experience.

Subscribe now for unlimited access.

or signup to continue reading

All articles from our website
The digital version of Today's Paper
Breaking news alerts direct to your inbox
All articles from the other in your area